Silver kromuar Copper Wire, nikel kromuar bakri Wire - Tianchuang
 • Silver kromuar Copper Wire
 • Silver Plated Soft Annealed Copper Wire
 • Silver Plated Copper

kush jemi

Kompania jonë ka qenë e përqëndruar në menaxhimin markë dhe zhvillimin e inovacionit të teknologjisë së produktit. Ne formuar një ekip profesional kërkimore produkt me talentet në fushën e industrisë metalike etj Me inovative dhe duke luftuar për kaq shumë vite, kompania aktualisht merr SPC tela si produktet kryesore. Të cilat kanë të teknologjisë së lartë, karakteristika të reja dhe të veçanta; këto produkte të mira të kompanisë të jetë në pozitën udhëheqëse në industrinë e njëjtë, edhe kompania jonë fitoi mbështetjen e madhe dhe vlerësuar nga klientët tanë dhe të gjithë tregut të synuar.

Ne do të vazhdojnë në idenë "Shanghai Tianchuang Cable. Për të krijuar nga ana e ardhshme në dorë. "Ne do të përmirësojë cilësinë e produktit dhe për të forcuar menaxhimin e kompaninë tonë në mënyrë që të plotësojë kërkesat e tregut dhe konsumatorëve.

Mëso më shumë

pse na zgjodhet ne

 • risi

  risi

  Kompania jonë ka qenë e përqëndruar në menaxhimin markë dhe zhvillimin e inovacionit të teknologjisë së produktit.
 • vlerat

  vlerat

  Gjatë viteve, Tian Chuang përkrah vlerat thelbësore të "duke qenë një njeri me anë të tij, duke bërë gjëra me zell, duke qenë me këmbë në tokë dhe i pafund"
 • efekt

  efekt

  Kompania jonë ka luajtur një rol shumë të rëndësishëm në projektet tona kombëtare të rëndësishme, krijimin e mbrojtjes kombëtare dhe inxhinieri ndërkombëtar.

Produkte Featured

të parë të gjitha produktet

Fushën e aplikimit të produkteve